Online assessment iScreen

Voorkom disfunctioneren van medewerkers en optimaliseer samenwerking in teams door inzet van een online assessment.

Functioneert een medewerker niet? Of is de samenwerking binnen een team niet optimaal? En wil je dat voorkomen? Niet zelden leiden verschillen in persoonlijke eigenschappen en drijfveren tot disharmonie in een team. De individuele teamleiden hebben wel de competenties, maar functioneren niet optimaal. Met een online assessment-tool krijg je direct inzicht in de oorzaken van disharmonie.

iScreen kan worden ingezet voor individuele assessments en team assessments. Een volledig assessment geeft inzicht in: 

  • Intellectuele capaciteiten
  • Persoonlijke kwaliteiten
  • Interpersoonlijke kwaliteiten
  • Managementkwaliteiten
  • Communicatiestijl
  • Karakterprofiel (drijfveren)

iScreen is modulair opgebouwd. Dit betekent dat verschillende onderdelen los kunnen worden afgenomen zoals intellectuele capaciteiten, communicatiestijl en karakterprofiel.

Onderstaand een voorbeeldrapportage van de communicatiestijl en het karakterprofiel.


Online assessment thumbOnline assessment2 thumb

Toegevoegde waarde?
Met iScreen wordt op een relatief gemakkelijke, snelle en efficiënte manier veel informatie verkregen over de kwaliteiten van jezelf of jouw medewerkers. De informatie is systematisch verzameld en heeft een objectief karakter. Een testafname vergroot het zelfinzicht.

Toepassing?
iScreen kan worden ingezet bij diverse loopbaanvragen, coachingsvragen, interne doorstroming, werving en selectie èn bij het optimaliseren van de samenwerking binnen teams.

Omdat Parcoers online assessments ook persoonlijk begeleidt en duidt, is de locatie van je organisatie wellicht van belang. Parcoers is gevestigd in Groenekan, vlakbij Utrecht.

 

Zelf ontdekken
Stuur mij je gegevens en ik voorzie je van gedetailleerde informatie omtrent het iScreen online assessment systeem en wat je ermee kunt bereiken.