Werken op afstand: gratis thuiswerkcheck

Hoe blijf jij fit en vitaal? En tegelijk productief?

Thuiswerken, of vanuit huis werken, voor de één een zegen en voor de ander een regelrechte ramp. Thuiswerken kan een uitkomst zijn, maar soms is het ook helemaal niet logisch of, afhankelijk van de taak of functie, niet of nauwelijks mogelijk. Maar er is nu voor velen even geen andere keus. Dat het impact heeft op onze gewoonten is wel duidelijk, maar het vraagt ook veel van onze mentale fitheid en flexibiliteit.

Naast allerlei voordelen die thuiswerken met zich meebrengt, vraagt het vooral ook allerlei aanpassingen en het doorbreken van gewoonten en gebruiken. Een nieuwe werkelijkheid ontstaat voor vrijwel iedereen. Voor veel mensen is dit redelijkerwijs nauwelijks (zonder hulp) op te brengen. De ThuiswerkCheck biedt uitkomst.

Doe de gratis ThuiswerkCheck en maak direct de balans op!

Een online vragenlijst die snel inzicht geeft in voorkeuren en behoeften ten aanzien van thuiswerken. De ThuiswerkCheck geeft inzicht in pijnpunten t.a.v. 8 thuiswerkthema’s. Het automatische rapport biedt jou direct input voor verbetering of verandering. Bekijk hoe jij jouw thuiswerksituatie kunt optimaliseren. Het invullen van de ThuiswerkCheck duurt slechts 10 minuten. De resultaten zijn vertrouwelijk: alleen jij krijgt de resultaten van de ThuiswerkCheck te zien. De rapportage ontvang je direct in je mailbox.

 >>  Rechtstreeks naar de Gratis Online ThuiswerkCheck  >>

Digitale toolkit
De ThuiswerkCheck maakt onderdeel uit van een digitale toolkit van totaal 3 digitale instrumenten. Naast de gratis ThuiswerkCheck zijn er ook de ThuiswerkScan en de ThuiswerkWijzer die jou concrete inzichten bieden, waarmee je werken op afstand optimaal kunt organiseren. Passend bij jouw voorkeuren en situatie. Voor organisaties biedt de toolkit de manier om zicht te houden op wat er speelt onder medewerkers en hoe ze medewerkers optimaal kunnen faciliteren bij thuiswerken.

Voor wie?
De toolkit Thuiswerken is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met werken op afstand. Jij als medewerker, maar ook voor ondernemers, leidinggevenden, coaches en HR-professionals om thuiswerken professioneel en onderbouwd te faciliteren. De digitale toolkit is speciaal ontwikkeld om iedereen concrete adviezen te geven. Duidelijk en concreet over het hoe en wat en niet het waarom, want dat is voor iedereen wel duidelijk.