(Volgeboekt) Vanaf 1 december gratis ontwikkeladvies ter waarde van € 700,-!

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen.

Wij geven jou zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpen je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geven je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Een arbeidsmarktscan maakt tevens onderdeel uit van dit ontwikkeladvies. Een professionele analyse van je competenties en vaardigheden vergroten je kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt.

Subsidie
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt hiervoor opnieuw subsidie beschikbaar. Echter het aantal aanmeldingen is beperkt. Dus heb je serieuze belangstelling voor minimaal 4 uur gratis loopbaanbegeleiding, aarzel dan niet langer en meld je aan! Wij noteren je dan alvast als deelnemer zodat je in december meteen van start kunt gaan.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier (helaas volgeboekt, alleen deelnemen op eigen kosten nog mogelijk).